Zv. Kryetari

Durim Cani mban pozicionin e Zëvendes Kryetarit të Këshillit të Qarkut Tiranë dhe është gjithashtu që prej datës 07.08.2019 anëtar i Këshillit Bashkiak Kamëz, ku ka spikatur për kontributin e tij.
Z.Cani kreu studimet në degën “Administrim Biznesi”, dhe ka ushtruar detyrën si Ekspert i Financës dhe Ekonomisë në institucione të ndryshme.