besmir

besmir

INTERVISTA

INTERVISTA

I ftuar në Top News në emisionin "Zona Zero" Kryetari i Qarkut Tiranë z.Aldrin Dalipi foli për sfidat dhe projektet...

Mbledhja e Këshillit Konsultativ

Mbledhja e Këshillit Konsultativ

U zhvillua mbledhja e radhës së Këshillit Konsultativ Qeverisje Qendrore-Vetëqeverisje Vendore nën drejtimin e bashkëkryetarëve Znj.Romina Kuko, Zëvendësministër i Brendshëm...

Page 1 of 6 1 2 6