Qarku Tirane

Zhvillimi Rajonal

Nov 07, 2017    0

Projekt për “Asistencë për riintegrimin e viktimave dhe viktimave të mundshme të trafikimit”. Marrëveshja e nënshkruar mes Këshillit të Qarkut Tiranë dhe Organizatës “Të ndryshëm dhe të Barabartë...

Sep 19, 2011    0

Ne kuadrin e zhvillimit rajonal...

Sep 13, 2011    0
Mbyllet me sukses edicioni i 10-të i Festivalit Folklorik Kombëtar 
 
U mbyll me sukses dhe në një atmosferë të jashtëzakonshme edicioni i 10-të i Festivalit...
Sep 13, 2011    0
...
Subscribe to RSS - Zhvillimi Rajonal