Qarku Tirane

Lajme

Oct 15, 2019    0

Është zhvilluar sot mbledhja e Këshillit Konsultativ midis Qeverisë Qendrore dhe Vetëqeverisjes Vendore nën drejtimin e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë.

Mbledhja u drejtua nga...

Oct 14, 2019    0

Për të katërtin vit radhazi, Tirana priti Gjysmë Maratonën e saj, ku morën pjesë më shumë se 2500 vrapues, profesionistë dhe amatorë, nga mbi 42 shtete të ndryshme nga mbarë bota. Nën kujdesin e...

Oct 12, 2019    0

Kryetari Qarkut Tiranë, Aldrin Dalipi zhvilloi një takim me grupin që trajton vlerësimin e emergjencave në nivel të qarkut si pasojë e tërmetit të fundit.

Dalipi vlerësoi se kërkohet...

Oct 10, 2019    0

Sektori i turizmit është ndër gjeneruesit me të ardhura më të larta në Mesdhe, pjesë e të cilit është dhe bregdeti ynë e më tej.

Turizmi mbetet një sektor kryesor ekonomik për sa i përket...

Oct 07, 2019    0

Vendi ynë ka bukuri natyrore të mahnitshme. Në përditshmërinë tonë të mbijetesës, harrojmë të shijojmë atë çfarë na ka falur natyra, e për me tepër të dimë ta servirim për të tjerët. Është e...

Oct 01, 2019    0

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Moshuarve, Bashkia Kavajë pjesë e Qarkut Tiranë organizoi një aktivitet solidariteti në Shtëpinë e të Moshuarve të këtij qyteti.

Kryetari i Bashkisë...

Sep 30, 2019    0

Solidariteti i miqve dhe partnerëve të Shqipërisë për pasojat që la tërmeti i pak ditëve më parë ka qenë prezent çdo ditë.

Presidenti i Konferencës së Rajoneve Periferike dhe Detare (CPMR...

Sep 27, 2019    0

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë ka zhvilluar dje mbledhjen e parë pas zgjedhjeve të 30 qershorit. SHKQSH drejtohet nga Aldrin Dalipi, kryetar i Qarkut Tiranë.

Shoqata vlerësoi...

Sep 26, 2019    0

Ditën e sotme u zhvillua mbledhja e Këshillit Konsultativ, i cili bashkëdrejtohet nga Zëvendësministri i Brendshëm, Znj. Romina Kuko, përgjegjës për koordinimin e pushtetit vendor dhe si Kryetari...

Sep 25, 2019    0

Zhvillohet mbledhja e tretë e grupit tematik të decentralizmit (GTD) pranë Ministrisë së Brendshme në bashkëpunim me departamentin e zhvillimit dhe mirëqeverisjes në Kryeministri për vitin 2019....

Pages

Subscribe to RSS - Lajme