Qarku Tirane

Lajme

Nov 26, 2019    0

Këshilli Bashkiak i Tiranës ka votuar listën e qytetarëve që përfitojnë shpërblim financiar për dëmet e shkaktuara në banesat e tyre nga tërmeti i 21 shtatorit.

Pas miratimit në Komisionin...

Nov 19, 2019    0

Tirana mikpriti sot takimin e organizatave më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane, në një kohë kur kryeqyteti shqiptar është finalist për t’u shpallur “Kryeqyteti Europian i Rinisë” për...

Nov 11, 2019    0

Bashkëpunimi më i fortë mes autoriteteve Rajonale dhe Lokale, çoi në zhvillimin e eventit në rajonin e Molises në Itali.

Eurorajoni Adriatiko-Jonian zhvilloi seminarin mbi rolin e...

Nov 06, 2019    0

Jemi në sezonin e vjeljes dhe prodhimit të vajit të ullirit. Shqipëria është një tokë e bekuar për sa i përket rritjes dhe prodhimit të kësaj peme.

Kryetari i Qarkut Tiranë, Aldrin Dalipi...

Nov 01, 2019    0

Një ditë fantastike në Bashkinë Rrogozhinë, ku Qarku Tiranë sëbashku me Eko Volis dhe Eko Mendje organizuan “Pedalo”, eventi parë i këtij lloji ku iu bashkuan të rinjtë e qytetit dhe nxënësit....

Oct 31, 2019    0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë, Aldrin Dalipi, dhe një përfaqësi e këshilltarëve pritën të mërkurën një delegacion të Partisë Social Demokrate të Suedisë.

Reforma administrative-...

Oct 27, 2019    0

Këshilli Bashkiak i Tiranës miratoi dëmshpërblimin për familjet e prekura nga tërmeti i pak javëve më parë. Kryebashkiaku Erion Veliaj deklaroi se në kohë rekord janë bërë gati 51 dosjet e para...

Oct 25, 2019    0

Në kuadër të Nismës AI-NURECC - Aksioni i Rinisë, Euroregion Adriatiko-Jonian - me mbështetjen e Këshillit te Qarkut Tiranë - organizon një aktivitet kushtuar studimit të rolit të Rinisë në...

Oct 20, 2019    0

Organizata më e madhe e rajoneve europiane CPMR zhvilloi Asamblenë e Përgjithshme të 47 në Itali.

I ftuar në një nga panelet kryesore ku u diskutuan çështjet e rajoneve, BE dhe projekteve...

Oct 15, 2019    0

Është zhvilluar sot mbledhja e Këshillit Konsultativ midis Qeverisë Qendrore dhe Vetëqeverisjes Vendore nën drejtimin e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë.

Mbledhja u drejtua nga...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme