Qarku Tirane

Lajme

Nov 26, 2015    0

Tirana ka përkujtuar sot 103-vjetorin e Pavarësisë. Në këtë ditë të shënuar kryeqyteti mori si dhuratë restaurimin e Monumentit të Pavarësisë, i cili tre muaj më parë u mor në përkujdesje nga...

Nov 24, 2015    0

Në kuadër të organizimit të Asamblesë së përgjithshme të Eurorajonit Adriatiko-Jonian, që do të zhvillohet në fillim të muajit dhjetor, Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë, z. Aldrin Dalipi...

Nov 23, 2015    0

Pas reshjeve të dendura të rëna ditët e fundit në vendin tonë, situata emergjente në Qarkun e Tiranës po shkon drejt normalizimit.
Këshilli i Qarkut Tiranë, në bashkëpunim me Bashkinë e...

Nov 18, 2015    0

Bashkia e Tiranës organizoi ceremoninë përkujtimore për 71-vjetorin e çlirimit të Tiranës.
Në ceremoni merrnin pjesë Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta, Kryetari i Bashkisë së Tiranës, z....

Nov 16, 2015    0

Presidentja e Asamblesë Europiane të Rajoneve (AER) ka shprehur ngushëllimet për tragjedinë në Paris.

“Edhe pse sulmet barbare po shumëfishohen në Evropë dhe në të gjithë botën, uniteti...

Nov 15, 2015    0

Qytetarët e Tiranës iu bashkuan këtë fundjavë festës së organizuar në Petrelë, Krrabë dhe Bërzhitë për promovimin e produkteve të zonës dhe përkujtuar festën e Çlirimit të kësaj zone. Në fjalën e...

Nov 09, 2015    0

Këshilli i Qarkut Tiranë anëtarësohet në Konferencën e Rajoneve Periferike dhe Detare (CPMR)

Në rajonin e Toscanës në Itali është zhvilluar konferenca e Rajoneve Periferike dhe Detare (...

Nov 04, 2015    0

Në një ceremoni të veçantë, Kryetari i Këshillit Bashkiak, z. Aldrin Dalipi dhe Nënkryetarja e Bashkisë, znj. Brunilda Paskali, i dorëzuan Presidentit të Grupit Social – Demokrat në Parlamentin...

Oct 31, 2015    0

Me rastin e 30-vjetorit të hapjes për nënshkrim të Kartës Europiane të Vetëqeverisjes Lokale, 20-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në Këshillin e Europës dhe 15-vjetorin e Ratifikimit të...

Oct 27, 2015    0

Tirana iu bashkua nismës së mbi 80 vendeve për të festuar ditën e themelimit të OKB-së. Kulla e Sahatit në kryeqytetin shqiptar mbrëmjen 24 tetorit është ndriçuar me ngjyrë blu, ngjyra zyrtare e...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme