Qarku Tirane

Lajme

Sep 02, 2020    0

Kryetari i Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi ndoqi nga afër ecurinë e punimeve në rrugën ‘Artan Lenja’ në njësinë administrative Nr. 7 Tiranë, së bashku me Ministren e Shtetit për Marrëdhëniet me...

Aug 29, 2020    0

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë mbyll fazën e parë të projektit "Rrjetëzimi i Këshilltarëve Vendor" në bashkëpunim projektin zviceran me Bashki të Forta, mbështetur nga Ambasada...

Jul 15, 2020    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë z. Aldrin Dalipi sëbashku me Zëvendësministren e Brendshme znj. Romina Kuko drejtuan mbledhjen e Këshillit Konsultativ online, me praninë...

Jun 30, 2020    0

Ditën e sotme u zhvillua takimi i Task-Forcës Vendore në nivel Qarku, për analizën 6-mujore të punës së kryer, në lidhje me parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të...

Jun 25, 2020    0

Ditën e sotme u zhvillua takimi i Komisionit të Planifikimit të Përballimit të Emergjencave në Qarkun Tiranë organizuar nga Prefekti i Qarkut , njëherësh dhe Kryetar i KMC-së të Qarkut Tiranë me...

Jun 10, 2020    0

Ditën e Mërkurë u zhvillua mbledhja e Këshillit Konsultativ, Qeveri Qendrore – Vetëqeverisje Vendore, e cila u bashkëkryesua nga znj.Romina Kuko zv.Ministër i Brendshëm dhe nga z.Aldrin Dalipi,...

Jun 04, 2020    0

Ditën e sotme u organizua një vizitë në zyrat e projektit të Linjës Kombëtare te Telefonit për Fëmijë – ALO 116 111. Vizita kishte si për qëllim raportimin e të dhënave të vitit 2019, diskutimi i...

Jun 01, 2020    0

Ky 1 Qershor ishte ndryshe. Përveçse simbolikës së festës ishte dhe dita e rikthimit të fëmijëve në kopshte dhe çerdhe pas një mbylljeje afër tre mujore.

Situata e vështirë që kaloji vendi...

May 27, 2020    0

Ditën e sotme u zhvillua takimi online mbi konsultimin e projektligjit të zhvillimit rajonal dhe kohezionit mes Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë dhe përfaqësuesve të Fondit Shqiptar...

May 08, 2020    0

Ditën e enjte u zhvillua takimi online mbi temën “Qytetaret e rinj te Mesdheut” AJCM ku kishte përfaqësi dhe nga Qarku i Tiranës.

Takimi online fillimisht ishte informues mbi AJCM dhe...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme