Qarku Tirane

Lajme

Jul 17, 2019    0

Në Mostar të Bosnje-Hercegovinës u zhvillua Asambleja e Përgjithshme e 16-të e Eurorajonit Adriatiko-Jonian me fokus në çështjet e turizmit, projektet europiane në këtë drejtim si dhe aktiviteti i...

Jun 17, 2019    0

Institucioni i Këshillit të Qarkut Tiranë me ftesë të autoriteteve përgjegjëse të Integrimit Evropian të Bosnje-Hercegovinës, mori pjesë në konferencën nderkombetare për rezultatet e projekteve...

Jun 03, 2019    0

Këshilli i Qarkut Tiranë vlerësoi me titullin “Mirënjohje e Qarkut Tiranë”, me motivacionin “Për kontributin e çmuar në rend, sigurinë publike, si pedagog dhe nëpunës i devotshëm i shtetit, model...

May 30, 2019    0

Fuqizimi i funksioneve të përfaqësimit dhe të mbikëqyrjes së Këshillit Bashkiak si organi përfaqësues i Bashkisë, ka qenë diskutimi në të 12 qarqet e vendit.

Diskutime në 12 qarqet e vendit...

May 20, 2019    0

Këshilli i Qarkut të Tiranës vlerësoi Fondacionin “Fundjavë Ndryshe” dhe drejtuesin e saj Arbër Hajdari me titullin “Nderi i Qarkut”.

“Për kontributin e çmuar në ndihmë të njerëzve në...

May 04, 2019    0

Të gjithë ata që merren me bujqësi dhe blegtori në zonat rurale të Bashkisë së Tiranës, nga sot kanë një aleat më shumë për të shitur produktet e tyre. Këshilli Bashkiak i Tiranës vendosi krijimin...

Apr 18, 2019    0

Si pjesë e fillimit të thirrjes së parë për projekte strategjike, Programi Interreg MED zhvilloi një seminar aplikues më 4 prill në Marsejë (Francë), i cili paraqiti modalitetet e pjesëmarrjes në...

Apr 16, 2019    0

Kryetari i Kuvendit z.Gramoz Ruçi ndodhet për vizitë zyrtare dyditore në Itali, me ftesë të Presidentit të Dhomës së Deputetëve Fico dhe Presidentes së Senatit Casellati.

Z. Ruçi në këtë...

Apr 05, 2019    0

Ditën e sotme, datë 4 prill 2019 u zhvillua konferenca vjetore me temë “Sfidat në punësimin e studentëve tanë. Nxitja e sipërmarrjes individuale”.

Qendra Multifunksionale “New Generation”...

Apr 03, 2019    0

Ditën e hënë, datë 1 prill 2019, nën drejtimin e kryetarit të Shoqatës së Qarqeve të Shqipërisë, zotit Aldrin Dalipi dhe zëvëndësministres së Brendshme, zonjës Romina Kuko u zhvillua mbledhja e...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme