Qarku Tirane

Lajme

Sep 09, 2019    0

Sot në datë 09 shtator 2019 u zhvillua mbledhja e parë e Këshillit të Qarkut Tiranë.

Mbledhja e thirrur në bazë të ligjit nga kryetari i bashkisë Tiranë Erion Veliaj si bashkia më e madhe e...

Sep 05, 2019    0

Me rastin e Shenjtërimit të Nënë Terezës, Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë z.Aldrin Dalipi vizitoi një nga qendrat ku shërbejnë Misionarët e Bamirësisë, motrat e Nënë Terezës.

Në...

Sep 04, 2019    0

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë në bashkëpunim me projektin zvicerian Helvetass “Bashki të forta” dhe me mbështetjen e plotë të Agjencisë për Mbështetje të Vetëqeverisjes Vendore ka...

Sep 04, 2019    0

Bashtova Festival 2019 u zhvillua në datat 30,31 Gusht dhe 01 Shtator në kalanë e Bashtovës në Bashkinë Rrogozhinë pjesë e Qarkut të Tiranës, e vendosur në derdhjen e lumit Shkumbin në Detin...

Aug 21, 2019    0

Këshilli i Qarkut Tiranë vlerësoi fushatën ndërgjegjësuese #METY të organizatës “Të Ndryshëm & Të Barabartë” në kuadër të bashkimit kundër dhunës dhe abuzimit më të cilën përballen vajzat dhe...

Aug 14, 2019    0

Kryetari i Qarkut Tiranë z.Aldrin Dalipi i është bashkuar përcjelljes së urimeve me rastin e festës së Kurban Bajramit në selinë e Komunitetit Mysliman Shqiptar dhe Kryegjyshatën Botërore...

Aug 12, 2019    0

Ka përfunduar procesi konstituimit i këshillave bashkiakë dhe betimi i kryetarëve në pesë bashkitë e Qarkut të Tiranës.

Në respekt të të gjitha procedurave ligjore dhe vullnetit të shprehur...

Jul 26, 2019    0

Zhvillohet mbledhja e Komisionit të Mbrojtjes së Tokës për analizën e treguesve të gjendjes dhe dëmtimeve të tokës.

Në takim, nën drejtimin e Kryetarit të Komisionit z.Aldrin Dalipi u...

Jul 19, 2019    0

Organizohet mbledhja e dytë e Grupit Tematik të Decentralizimit (GTD) nga Ministria e Brendshme, si institucioni përgjegjës i çështjeve vendore dhe decentralizimit, në bashkëpunim me Departamentin...

Jul 17, 2019    0

Përqasja e zhvillimit rajonal, ndikimi i zhvillimit të shtyllave të EUSAIR, si dhe çështjet e agrokulturës si pjesë thelbësore e ecurisë ekonomike por dhe protagonizmi i të rinjve ishin në fokusin...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme