Qarku Tirane

Lajme

Sep 23, 2019    0

Faza e dytë dhe tejet e rëndësishme për të rikuperuar pasojat e shkaktuara nga tërmeti janë vlerësimi i dëmeve dhe shpërblimi i çdo familjeje të dëmtuar.

Fillimisht ishte Këshilli Bashkiak...

Sep 22, 2019    0

Kryeministri Edi Rama, ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj dhe kryetari i Qarkut, Aldrin Dalipi ishin dje në Njësinë Administrative Nr 7 në Tiranë ku vizituam disa nga familjet më të dëmtuara...

Sep 20, 2019    0

U zhvillua më 19-20 Shtator takimi dy ditor i dy komuniteteve Blue dhe Green Growth në Komitetin e Rajoneve në Bruksel.

Eventi mblodhi dy komunitetet tematike për të përmbyllur punën e tre...

Sep 17, 2019    0

Mbledhja e radhës e Këshillit Konsultativ do të mbahet ditën e Enjte më datë 26 Shtator 2019 në orën 10.00.

Këshilli Konsultativ bashkëdrejtohet nga Zëvendësministri i Brendshëm, Znj.Romina...

Sep 17, 2019    0

Kjo e hënë shënoi nisjen e vitit të ri shkollor për sistemin parauniversitar.

Nxënësit nga klasa e parë në të 12 nisën sot një vit të ri përpjekjesh në rrugën e dijes.

Në të gjitha...

Sep 16, 2019    0

Veteranë lufte, pasardhës të dëshmorëve, Presidenti i Republikës, përfaqësues të ekzekutivit dhe institucioneve kryesore shtetërore, deputetë e drejtues të pushtetit vendor, përkujtuan sot në një...

Sep 15, 2019    0

Këshilltarët e Qarkut që përfaqësojnë Kamzës me kreun e institucionit vlerësojnë punën për vitin e ri shkollor

Në vigjilje të nisjes së vitit të ri shkollor kryetari i...

Sep 13, 2019    0

Pas konstituimit të këshillave bashkiakë të dala nga zgjedhjet e 30 qershorit janë zhvilluar zgjedhjet edhe në Këshillat e Qarqeve, si niveli dytë i qeverisjes vendore ku janë zgjedhur drejtuesit...

Sep 13, 2019    0

U zhvillua në qytetin e Shkodrës workshop-i mbi projektin e rishikimit të draft-rregullores së këshillit bashkiak ku kishte përfaqësues nga Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë, Agjencia...

Sep 13, 2019    0

Institucionet vendore të Qarkut Tiranë u mblodhën sot për të diskutuar mbi masat e marra për mbarëvajtjen e vitit të ri shkollor, dhe koordinimin e punës në terren.

Prefektja e Qarkut...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme