Qarku Tirane

Lajme

Jan 28, 2021    0

Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi mori pjesë në ceremoninë homazh për 102-vjetorin e ndarjes nga jeta të Ismail Qemalit, themeluesin e Shtetit Shqiptar dhe udhëheqësin e...

Jan 28, 2021    0

Grupi Punues i Peshkimit dhe Akuakulturës i CPMR-së zhvilloi një takim teknik në 22 Janar,online. Takimi synoi të ofrojë një azhurnim të rregullores EMFF 2021-2027 dhe gjithashtu ishte një mundësi...

Jan 28, 2021    0

Takimi i Parë i Partnerë të Ekosistemeve Rajonale Kulturore dhe Krijuese (CCRE-S3), u zhvillua online si vijim i seminarit Online të organizuar në kuadër të Javës së 18-të Evropiane të Rajoneve...

Jan 28, 2021    0

Forumi i 5-të i Strategjisë së BE për Rajonin Adriatik dhe Jon (EUSAIR) u zhvillua në Beograd (Serbi) nën parullën "Forcimi i rezistencës së rajonit Adriatiko-Jonian përmes bashkëpunimit".

...

Jan 26, 2021    0

Në kuadër të mbylljes së projektit “Bashkëpunimi ndërmjet OSHC-ve dhe grupeve të ish-viktimave të trafikimit dhe dhunës në familje për fuqizimin ekonomik të viktimave”, që po zbatohet nga Qendra...

Jan 25, 2021    0

Grupi Tematik i Decentralizimit , mbledhja e rradhës mbahet online

U zhvillua online mbledhja e rradhës e Grupit Tematik të Decentralizimit bashkëdrejtuar nga Zv ministrja e Brendshme, Znj...

Jan 17, 2021    0

U zhvillua ceremonia përkujtimore për përvjetorin e 553-të të ndarjes nga jeta të Heroit Kombëtar Shqiptar Gjergj Kastrioti Skenderbeu. Në këtë ceremoni morën pjesë Kryetar i Këshillit të Qarkut...

Jan 13, 2021    0

Me rastin e 108-Vjetorit të krijimit të Policisë Shqiptare në ambientet e Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë u zhvillua një ceremoni, ku pjesëmarrës ishin Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë...

Dec 29, 2020    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë dhe njëkohësisht Kryetar i Këshillit të Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi sëbashku me Zëvendësministren e Brendshme znj. Romina Kuko...

Dec 17, 2020    0

Zhvillohet webinari on-line me mbështetjen e MED Komunitetit të Turizmit të Qëndrueshëm në kuadrin e Asamblesë së Përgjithshme të XVII AIE.
Përhapja e COVID-19 ka gjeneruar krizë të paparë...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme