Qarku Tirane

Zhvillohet online takimi i Parë i Partnerëve të Ekosistemeve Rajonale Kulturore dhe Krijuese (CCRE-S3)

Published at : 28/01/2021 - 12:45

Takimi i Parë i Partnerë të Ekosistemeve Rajonale Kulturore dhe Krijuese (CCRE-S3), u zhvillua online si vijim i seminarit Online të organizuar në kuadër të Javës së 18-të Evropiane të Rajoneve dhe Qyteteve, tetorin e kaluar.

CCRE-S3 është rezultat i bashkëpunimit në fushën e Industrive Kulturore dhe Krijuese midis Rajoneve të Aragonit (ES), Toskanes (IT) dhe Greqisë Perëndimore (EL); të gjithë anëtarët aktivë të Konferencës së Rajoneve Detare Periferike (CPMR).

Rajoni i Greqisë Perëndimore (Z. Tzamaloukas ) është Rajoni Drejtues përgjegjës për rajonet Adriatiko-Jon, Ballkan dhe Detit të Zi.