Qarku Tirane

Takimi i dyte i Komitetit Drejtues se projektit “Bashki te Forta”

Published at : 17/11/2020 - 02:02

Zhvillohet takimi i dyte i Komitetit Drejtues se projektit “Bashki te Forta” per te diskuatuar me tej planifikimin e aktiviteteve per vitin 2021.
Nje fokus te rendesishem zuri dhe çeshtja e e mbrojtjes civile ku u diskutuan gjetjet e Raportit mbi MbrojtjaCivile,SiguriaPublike dhe Funksionet në Bashki në kohën e emergjencave civile. Produkt falë bashkëpunimit me Bashki të Forta një projekt i Agjencisë Zvicerane për Bashkëpunim dhe Zhvillim SDC