Qarku Tirane

Nderim themeluesit të Shtetit Shqiptar, Ismail Qemalit

Published at : 28/01/2021 - 12:54

Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi mori pjesë në ceremoninë homazh për 102-vjetorin e ndarjes nga jeta të Ismail Qemalit, themeluesin e Shtetit Shqiptar dhe udhëheqësin e Shqipërisë së pavarur, duke vendosur një kurorë në shtatoren e Ismail Qemalit, në bulevardin "Dëshmorët e Kombit".

Kurora me lule u vendosën gjithashtu në emër të Prefektit të Qarkut Tiranë dhe Bashkisë Tiranë.