Qarku Tirane

17 Janar- Përvjetori i 553-të i ndarjes nga jeta i Heroit Kombëtar Shqiptar Gjergj Kastrioti Skënderbeu

Published at : 17/01/2021 - 13:03

U zhvillua ceremonia përkujtimore për përvjetorin e 553-të të ndarjes nga jeta të Heroit Kombëtar Shqiptar Gjergj Kastrioti Skenderbeu. Në këtë ceremoni morën pjesë Kryetar i Këshillit të Qarkut Tiranë z.Aldrin Dalipi, Prefekti i Qarkut Tiranë z.Toni Gogu dhe Nënkryetar i Bashkisë Tiranë z. Andi Seferi të cilet vendosën kurora me lule në monumentin e Skënderbeut që ndodhet në sheshin qëndror të Tiranës, me po të njëjtin emër.