Qarku Tirane

Lajme

Jul 23, 2021    0

Drejtori i Drejtorisë së Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës së Këshillit të Qarkut Tiranë Z.Gani Shehi zhvilloi një takim institucional me Drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë Shtetërore të...

Jul 18, 2021    0

Në selinë Qarkut Tiranë dhe të Shoqatës së Qarqeve të Shqiperisë u mikprit  delegacioni Inspektoritatit të Mbikqyrjes të Pushtetit Lokal të Republikës së Maqedonisë së Veriut kryesuar nga z.Sedat...

Jul 09, 2021    0

Komisioni Ndër-Mesdhetar i CPMR-së në bashkëpunim me rajonin Andalucía, zhvilluan online sot, Asamblenë e Përgjithshme të CPMR.
Gjatë këtij takimi të Asamblesë së Përgjithshme, diskutimet u...

Jul 09, 2021    0

Zhvillohet mbledhja e Këshillit Konsultativ Qeveri Qendrore-Vetëqeverisje Vendore nën drejtimin e bashkëkryetarëve Aldrin Dalipi dhe Romina Kuko ku u prezantuan dhe diskutuan midis pushtetit...

Jul 09, 2021    0

Zhvillohet për herë të parë takimi online i TaskForce AGRIMED të Komisionit Ndër-Mesdhetar CPMR në të cilin si përparësi, Task Forca e AGRIMED do të pozicionohej në:
- Zhvillimin e një "...

Jul 05, 2021    0

Iniciativa Al-NURECC plus që është rrjeti Jonian i Universiteteve, Rajoneve, Dhomave të Tregtisë dhe Qyteteve me financim nga Bashkimi Europian mbajti një takim online me të gjithë aktorët lokalë...

Jul 02, 2021    0

2021-i shënon një vit të takimeve kritike të Kombeve të Bashkuara dhe një pikë kthese nëse bota dëshiron të sigurojë një të ardhme ku njerëzit dhe planeti të mund të lulëzojnë së bashku. Me rastin...

Jun 24, 2021    0

U diskutua për Raportin e monitorimit 2020 të Strategjisë Ndërsektoriale për Decentralizimin dhe Qeverisjen Vendore, i përgatitur nga Ministria e Brendshme me asistencën e projektit STAR 3.

...
Jun 23, 2021    0

Kryetari i Qarkut Tiranë Z.Aldrin Dalipi sëbashku me Prefektin e Tiranës Z. Mersin Murati zhvilluan një takim pune në një nga Bashkitë përbërëse të Qarkut Tiranë, Bashkinë Rrogozhinë. Kreu i...

Jun 22, 2021    0

Sot u zhvillua në formatin hidrid Konferenca Kombëtare - Përballja e Ofertave Politikave “Përfshirja dhe angazhimi qytetar në nivel vendor në Bashkitë Durrës, Elbasan, Fier, Kamëz, Korcë, Kukës,...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme