TIRANA REGION

LATEST NEWS

News-Archiva

Pursuant to the instructions of the competent bodies for taking measures to prevent the spread of the Covid-19 virus, the Tirana Regional Council informs...

Prime Minister Edi Rama stated today that the educational institutions will be closed for a period of two weeks and the direct air or sea connections with...

From Friday to Sunday at midnight, the circulation of private vehicles in 8 regions of the country will be closed.
The announcement was made by the...

News-Archiva

Mar 12, 2020

Minister of Health and Social Protection Ogerta Manastirliu has announced from the government meeting new measures to prevent the spread of COVID-19....

Mar 04, 2020

The workshop on the evaluation of the draft regulation "On petitions, complaints, requests and civic initiatives" was held in the city of Berat.

The...

Feb 25, 2020

On Tuesday, the first meeting for this year of the Consultative Council, the Central Government - Local Self-Government was held, which was chaired by Mr....

Lajme-Arkiva

Takimi online u bashkëorganizua nga Komisioni Ballkanik dhe Detin e Zi të CPMR (CPMR BBSC) dhe nga Qendra Ndërkombëtare për Studime të Detit të Zi (ICBSS)....

Seminari i përbashkët i organizuar nga partnerët e projektit SMARTMED & BEST MED-përfaqësojnë një moment historik të parë për të dy Projektet...

U zhvillua online Workshop-i i Programit për Zhvillimin Rajonal, ku pjesë e tij ishte dhe Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë.
Rendi i ditës...

Lajme-Arkiva

Mar 26, 2021

Kete vit per shkak te pandemise, Byroja Politike e organizates nderkombetare Konferenca e Rajoneve Periferike Detare u zhvillua online.
Takimi u hap...

Feb 24, 2021

Zhvillohet online mbledhja e jashtëzakonshme e Komitetit Drejtues të Programit për Zhvillimin Rajonal, e cila u mbajt në kuadër të finalizimit të raportit...

Feb 22, 2021

U zhvillua tryeza kombëtare: “Tërmeti dhe Rimëkëmbja” ku u diskutua për rimëkëmbjen e familjeve të prekura nga tërmeti i 26 nëntorit 2019, që la pas 51...

Bashkite e Qarkut