Pa kategori

IMG_0393
October 14, 2015

Panairi i turizmit

Panairi i turizmit, ku në stendën e saj Qarku i Tiranës prezantoi pamje, fotografi, veshje tradicionale, objekte antike të zonave video si dhe materiale informuese .

Pa kategori
Read More