Qarku Tirane

Njoftime Punesimi

Dec 15, 2015    0

SHPALLJE PËR PLOTËSIMIN E VENDEVE TË LIRA NË KATEGORINË E MESME DREJTUESE LËVIZJE PARALELE, NGRITJE NË DETYRË DHE PRANIM NGA JASHTË SHËRBIMIT CIVIL

Drejtor në Drejtorinë e...

Pages

Subscribe to RSS - Njoftime Punesimi