Qarku Tirane

Lajme

Jan 14, 2019    0

Kryetari i Qarkut dhe Këshillit Bashkiak të Tiranës, z. Aldrin Dalipi mori pjesë në ceremoninë festive të 106-Vjetorit të krijimit të Policisë Shqiptare zhvilluar në ambientet e Drejtorisë Vendore...

Jan 11, 2019    0

Nga rrugët me çakull e gropa pa fund, ku mungonte thuajse çdo element i zhvillimit urban, blloku i banimit “Frederik Shiroka” në Njësinë 7 po merr një pamje krejt të re.

Projekti i...

Dec 31, 2018    0

Këshilli i Qarkut Tiranë përfundon me sukses procesin e kalimit të tokës bujqësore të ish-ndërmarrjeve në pronësi të përfituesve.

Prej më shumë se një viti është ngritur një grup pune për...

Dec 27, 2018    0

Në mbështetje të Ligjit Nr. 139/2015 datë 17.12.2015 "Për vetëqeverisjen vendore", të ligjit nr. 8756 datë 26 3 2001 "Për emergjencat civile" të VKM nr. 329, datë 16 5 2012 " për kriteret dhe...

Dec 13, 2018    0

Forcimi i kapaciteteve të pushtetit lokal dhe përmirësimi i shërbimeve që ato ofrojnë ishin në fokus të takimit të zhvilluar sot ku u prezantua projekti Helvetas “BASHKI TË FORTA”.

Prezent...

Dec 12, 2018    0

EuroRajoni i Adriatiko-Jonian organizoi Ditën e Informacionit "Rinia Adriatiko-Joniane ka të Ardhmen e Saj" në Campobasso (Itali) më 10 dhjetor 2018.

Ky takim erdhi pas konferencës...

Nov 29, 2018    0

Festa e Çlirimit të vendit është përkujtuar nga drejtuesit më të lartë të e shtetit.

Në 74-vjetorin e Çlirimit të Shqipërisë nga pushtuesit nazifashist, presidenti i Republikës, Ilir Meta,...

Nov 27, 2018    0

Tirana përkujtoi 106-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë. Në sheshin simbol të shqiptarëve, sheshi “Skënderbej”, nën tingujt e Bandës frymore të Tiranës dhe 400 nxënësve të cilët...

Nov 25, 2018    0

Mes Këshillit Bashkiak të Tiranës dhe Entitetit të Kombeve të Bashkuara për barazinë gjinore është nënshkruar memorandumi i mirëkuptimit, me qëllim fuqizimin e rrjetit të grave këshilltare.

...
Nov 22, 2018    0

Takimi i Presidentit te Qarkut Tirane z. Aldrin Dalipi me Presidentin e Rajonit Marke z. Luca Beriscioli

 

Konferenca AI-NURECC “Takimi i Task Forcës Adriatiko-...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme