Qarku Tirane

Lajme

Dec 23, 2019    0

Ditën e sotme, në ambientet e Këshillit të Qarkut Tiranë, u zhvillua takimi konsultues të projekt buxhetit për vitin 2020 me studentë nga universitete publike dhe private të Qarkut Tiranë.

...

Dec 17, 2019    0

Komisioni Intermesdhetar i CPMR në bashkëpunim me Rajonin e Lazios, Itali organizoi për herë të parë Këshillin Rinor me përfaqësues të rinj nga disa prej rajoneve të komisionit si Occitane,...

Dec 17, 2019    0

Këshilli Qarkut dorëzoji në Bashkinë e Tiranës 300 raste të reja të vlerësimit financiar për familjet, banesat e të cilëve u dëmtuan nga tërmeti 21 shtatorit.

Deri tani është përmbyllur...

Dec 10, 2019    0

Pas miratimit të 1000 emrave në mbledhjen e kaluara, Këshilli Bashkiak i Tiranës miratoi mbrëmjen e djeshme edhe listën tjetër me 200 emra që përfitojnë dëmshpërblime për dëmet e tërmetit të 21...

Dec 08, 2019    0

Konferenca e Rajoneve Periferike Detare CPMR, në bashkëpunim me katër partnerët e iniciativës (Eurorajoni Adriatiko- Jonian, Forumi i qyteteve Adriatio-Joniane, Forumi i Dhomave të Tregtisë...

Dec 07, 2019    0

Është vërtetë e jashtëzakonshme ndjenja e solidaritetit që është shfaqur këto ditë pas rënies së tërmetit në vendin tonë.

Qytetarë të shumtë brenda dhe jashtë vendit janë gjendur pranë...

Dec 04, 2019    0

Këshilli Bashkiak i Tiranës miratoi listën me 500 emra të banorëve të cilët përfitojnë dëmshpërblim për dëmtimet e pësuara nga tërmeti i 21 shtatorit. Pas verifikimit të dosjeve, Drejtoria e...

Dec 02, 2019    0

Në Qarkun e Tiranës vijon puna për përballimin e pasojave të tërmetit të 26 Nëntorit, nën vëmendjen e kryetarit të Qarkut Aldrin Dalipi, një grup inxhinierësh po inspektojnë banesat e dëmtuara në...

Nov 28, 2019    0

Kreu i Këshillit të Qarkut Tiranë , Aldrin Dalipi vizitoi sot Bashkinë Vorë, ku mori pjesë në mbledhjen e shtabit vendor të emergjencave civile ndërkohë sëbashku me ekspertë zviceranë të...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme