Qarku Tirane

Lajme

Feb 05, 2016    0

Nga dita e sotme, çdo qytetar do ta ketë më të thjeshtë të gjejë informacion në kohë reale mbi trafikun, transportin urban, turizmin e shumë të tjera, falë aplikacionit më të ri...

Feb 04, 2016    0

Ditën e sotme më 04 shkurt 2016 u mbajt mbledhja e parë e Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nën drejtimin e kryeministrit të Shqipërisë, zoti Edi Rama.

...
Feb 03, 2016    0

Programi i zhvillimit ndërkufitar midis Republikës së Maqedonisë dhe Shqipërisë që do të zbatohet gjatë periudhës 2014-2020 është një dokument i bazuar në një përpjekje të...

Feb 02, 2016    0

E vendosur në sheshin “Gjon Pali II” në Shkodër, vepra e skulptorit Agim Rada sheh nga qielli, për të paraqitur simbolikisht lutjet që këta martirë bënë në momentet e fundit të...

Feb 01, 2016    0

Është ndarë nga jeta në moshën 96-vjeçare akademiku Kristo Frashëri. Profesor Frashëri, pinjoll i familjes së madhe të Frashërllinjve, ka qenë një ndër figurat më të njohura...

Jan 19, 2016    0

Kryetari i Qarkut dhe Këshillit Bashkiak të Tiranës, z. Aldrin Dalipi zhvilloi një takim me kreun e trupit diplomatik të Vatikanit në Shqipëri, Arqipeshkvi Ramiro Moliner Inglés...

Jan 18, 2016    0

Përfundimi i korridorit Baltik-Adriatik, përfshirë edhe zgjerimin e tërë bregut Adriatik-Jon, zgjerimi i korridorit Skandinavi-Mesdhe nga veriu në jug, si dhe një lidhje më të...

Jan 12, 2016    0

Përfundimi i korridorit Baltik-Adriatik, përfshirë edhe zgjerimin e tërë bregut Adriatik-Jon, zgjerimi i korridorit Skandinavi-Mesdhe nga veriu në jug, si dhe një lidhje më të mirë mes Gadishullit...

Jan 11, 2016    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave  të Qarqeve të Shqipërisë  z. Aldrin Dalipi dhe nënkryetarja znj. Greta Bardeli zhvilluan në Shkodër një takim me Ambasadorin e Konfederatës së...

Jan 07, 2016    0

Situata e rënduar për shkak të reshjeve ka bërë që autoritetet vendore të jenë në terren për të monitoruar situatën nga afër.

Kryetari i Qarkut të...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme