Qarku Tirane

Lajme

Mar 18, 2016    0

Në datat 15-17 Mars 2016 u zhvillua në Janinë konferenca “Sfidat dhe Perspektiva për Zhvillimin e Qëndrueshëm të akuakulturës dhe agrikulturës në makrorajonin Adriatiko Jonian...

Mar 14, 2016    0

U përurua sot në trekëndëshin e gjelbërt përballë Kambanës së Paqes, në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” monumenti i Papa Françeskut, në kujtim të vizitës që ai zhvilloi në 21...

Mar 09, 2016    0

Policia Bashkiake e Tiranës është përfshirë në një proces të plotë transformimi, jo vetëm sa i përket mjeteve ashtu edhe shërbimit ndaj qytetarëve dhe kthimit të kryeqytetit dhe...

Mar 08, 2016    0

Kryetari i Qarkut dhe Këshillit Bashkiak, zoti Aldrin Dalipi së bashku me kryetarin e Bashkisë së Tiranës, zoti Erion Veliaj kanë zgjedhur që urimin për 8 Marsin, në Ditën...

Mar 01, 2016    0

Kryetari i Qarkut dhe Këshillit Bashkiak të Tiranës, zoti Aldrin Dalipi zhvilloi një takim pune me kryetarin e rajonit të Dubrovnikut, zotin Nikola Dobroslavic. ...

Feb 24, 2016    0

Kryetari i Këshillit Bashkiak dhe Qarkut Tiranë, z. Aldrin Dalipi mori pjesë në prezantimin e vizionit për Planin Urbanistik të Tiranës nga arkitekti italian z. Stefano Boeri.

Duke folur...

Feb 22, 2016    0

Kryetari i Qarkut dhe Këshillit Bashkiak të Tiranës, z. Aldrin Dalipi mori pjesë në takimin e kryetarit të Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj me presidenten e Maltës, znj....

Feb 17, 2016    0

Më datë 12 shkurt 2016 u zhvillua mbledhja e Këshillit të Qarkut  Tiranë, e cila u thirr dhe u drejtua nga kryetari i Qarkut, z. Aldrin Dalipi.

Një nga...

Feb 12, 2016    0

Këshilli i Qarkut Tiranë, Bashkia e Tiranës, Observatori dhe CRCA Shqipëri në partneritet me UNICEF organizuan Workshopin me temë " Aksesi i fëmijëve rom në shërbimet e...

Feb 11, 2016    0

Në përvjetorin e 96-të të shpalljes së Tiranës Kryeqytet të Shqipërisë, 11 shkurt 1920 në ambientet e Bashkisë së Tiranës u zhvillua një ceremoni përkujtimore ku u pritën në një...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme