Qarku Tirane

Lajme

Jun 02, 2016    0

Zv. Presidenti i Eurorajonit Adriatiko-Jonian dhe njëkohësisht Presidenti i Rajonit të Abruzzos, Itali, Z. Luciano D’Alfonso me anë të një letre i është drejtuar Presidentit të Eurorajonit...

May 27, 2016    0

Përfaqësues të SHKQSH morën pjesë në takimin e parë të grupit të punës mbi projektligjin “Për Financat Vendore” që u organizua me datë 24.05.2016 në ambientet e Ministrisë së Financave.

...

May 25, 2016    0

Më 12 dhe 13 maj 2016, më shumë se 600 pjesëmarrës morën pjesë në Forumin e 1-rë  të Strategjisë së BE-së për Rajonin e Adriatikut dhe Jonit (EUSAIR), në Dubrovnik (Kroaci) organizuar nga...

May 18, 2016    0

Ditën e sotme, z.Aldrin Dalipi, Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë zhvilloi një takim me ekspertin përgjegjës për projektin “Fuqizimi i Strukturave të Qeverisjes Vendore...

May 17, 2016    0

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë, z.Aldrin Dalipi dhe Drejtoresha Ekzekutive znj. Blerina Guga, zhvilluan sot, një takim me këshilltarin e Ministrit të Shtetit për...

May 17, 2016    0

Bashkia e Tiranës ka nderuar gazetarin, historianin dhe akademikun anglez, Sir Noel Robert Malcolm, me “Çelësin e qytetit” për kontributin e dhënë me studimet e tij për historinë e Shqipërisë dhe...

May 13, 2016    0

Në kuadër të “Ditëve të hapura të IPA Adriatic CBC” u organizua tryeza e diskutimit “Parandalimi dhe lufta kundër parregullsive financiare dhe mashtrimeve në Programet e Bashkëpunimit Territorial...

May 09, 2016    0

Dita e sotme është e shënuar në kalendarin e ngjarjeve botërore, si Dita e Evropës. Është dita që kujton deklaratën e 9 Majit në vitin 1950, kur u hodh hapi i parë drejt krijimit të atij që sot...

May 05, 2016    0

Me rastin e 5 Majit, sot u zhvilluan në Tiranë homazhe në nder të dëshmorëve të Atdheut.

Të pranishëm në ceremoni ishin Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta, Zv.Kryeministri, z. Niko Peleshi,...

Apr 30, 2016    0

”Për sportin si një vlerë e shtuar” me këtë synim Shoqata Sportive Minifutbolli Shqiptar, organizoi edicionin e 2 të Liga Universitare.

Një turne i hapur për të gjithë universitetet publike...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme