Qarku Tirane

Lajme

Dec 02, 2016    0

Pak ditë më parë Tirana mikpriti Unionin e Bashkive shqiptare, e cila mblodhi në një tryezë kryetarë nga të gjitha trevat shqiptare. Ideja e kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj në...

Nov 28, 2016    0

Bashkia e Tiranës nderon me titullin “Qytetar Nderi” Adem Demaçin Në sheshin simbol të shqiptarëve, sheshi “Skënderbej”, nën tingujt e Bandës frymore të Tiranës, u zhvillua ceremonia e ngritjes së...

Nov 21, 2016    0

Përmes një ceremonie të veçantë, Bashkia e Tiranës shpërndau simbolin e qytetit për familjet tiranase, të cilat gjatë Luftës së Dytë Botërore mikpritën në shtëpitë e tyre familjet izraelite. Me...

Nov 20, 2016    0

Si një vend me emigracion të zhvilluar prej më shumë se një shekulli, edhe shtrirja gjeografike e diasporës shqiptare kap thuajse të gjitha kontinentet e banuara. Edhe Ajo numëron disa milionë...

Nov 17, 2016    0

Kryeqyteti i vendit, Tirana ka kujtuar sot 72-vjetorin e Çlirimit nga pushtuesit nazifashistë. Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta, kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, kryetari i Qarkut të...

Nov 08, 2016    0

Rëndësia dhe roli që duhet të marrë qeverisja vendore në një kontekst krejt të ri menaxherial kërkon dhe eksperiencën dhe trajnimin e duhur të stafeve.

Për t’i shërbyer këtij qëllimi ditën...

Nov 02, 2016    0

Është organizuar sot pranë Tregut të Ri Blegtoral në Laknas, aktiviteti me temë: “Për një organizim bashkëkohor të prodhimit në fermat blegtorale, të përpunimit dhe shitjes së produkteve...

Oct 28, 2016    0

Të jesh pjesë e rajonit me vendet kandidate për në BE dhe anëtarëve të unionit kërkon një bashkëpunim dhe komunikim konkret.

Zhvillimi i komunitetit dhe ndërveprimi mes palësh kërkon që të...

Oct 25, 2016    0

Në vijim të investimeve në kryeqytet ditën e sotme ka nisur puna për rikualifikimin urban të një tjetër blloku banesash. Bashkia e Tiranës po zbaton projektin e rikualifikimit urban të lagjes...

Oct 17, 2016    0

Këshilli i Qarkut Tiranë mbështeti realizimin e Kongresit të 3-të nga Shoqata Europiane - Aziatike e Kirurgjisë Onkologjike.

Lufta kundër sëmundjes së kancerit mblodhi në një event të...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme