Qarku Tirane

Lajme

Mar 08, 2018    0

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, rezervoi një urim të veçantë sot, në 8 Mars, për të gjitha gratë dhe vajzat e kryeqytetit, duke u shprehur atyre mirënjohjen për sakrificën dhe...

Mar 07, 2018    0

Anita Tartari ia ka kushtuar jetën pianos... Me një karrierë pedagogjike që i kalon gjysmë shekulli ajo është padyshim një ndër emrat më të nderuar të muzikës shqiptare.
Për gjithë...

Feb 22, 2018    0

Ditën e sotme u zhvillua mbledhja e Komitetit Rajonal për Luftën Kundër Trafikimit Njerëzor, e thirrur nga Prefektja e Qarkut të Tiranës, Znj. Suzana Jahollari, në cilësinë e Kryetarit të këtij...

Feb 20, 2018    0

Kryetari i Qarkut dhe Këshillit Bashkiak të Tiranës, Aldrin Dalipi mori pjesë në takimin e Unionit të Bashkive Shqiptare që u mbajt në Prishtinë më 17 shkurt 2018 që përkoi dhe me 10-vjetorin e...

Feb 11, 2018    0

Asambleja e Përgjithshme Zgjedhore e Eurorajonit Adriatiko-Jonian, e organizuar nga Rajoni Molise, u mbajt në Termoli më 8 shkurt 2018 me anëtarët e organizatës dhe u përqendrua në çështjet...

Jan 31, 2018    0

Delegacioni arbëresh me figura të spikatura për kontributin e tyre në mbrojtjen dhe promovimin e vlerave kulturore dhe historike arbëreshe, zhvilloi në Tiranë një takim me kryetarin e Këshillit të...

Jan 29, 2018    0

IPA Adriatic CBC dhe Rajoni i Abruzzos organizuan më 24 janar në Aquila debatin teknik me temë "Lufta kundër mashtrimit, parregullsive dhe korrupsionit me fondet europiane", me pjesëmarrjen...

Jan 29, 2018    0

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme organizoi seminarin rajonal mbi Programet e Bashkëpunimit Territorial, në të cilat aderon Shqipëria, me fokus mirëkoordinimin e instrumenteve financues të...

Dec 11, 2017    0

Tashmë, edhe Tirana ka një pistë të vetën të hedhjes me parashutë në malin e Dajtit, nga ku mund të fluturojnë të gjithë parashutistët profesionistë apo edhe ata që kërkojnë të provojnë...

Dec 09, 2017    0

Mbrëmjet e 6 dhe 7 dhjetorit shënuan ndezjen e dritave të pemës së Krishtlindjeve dhe dekorimeve festive të kryeqytetit.

Ky vit e gjen Tiranën me dy sheshe festive, të hapura e dekoruara...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme