Qarku Tirane

Lajme

Sep 07, 2018    0

Në 10-vjetorin e binjakëzimit Tiranë-Pekin, Kryetari i Këshillit Bashkiak dhe Qarkut të Tiranës, z.Aldrin Dalipi takoi znj. Yan Aoshuang, zv. Kryetare e Komitetit të Përhershëm të Asamblesë...

Jul 20, 2018    0

U përurua në Tiranë në ambientet e Kuvendit të Shqipërisë busti i z. Pjetër Arbnori, kreu i Parlamentit të parë pluralist shqiptar në fillim të viteve 1990.

Në ceremoni morën pjesë...

Jul 11, 2018    0

Fokusi i zhvillimit ekonomik në vendin tonë është përqendruar në investimet në ndërmarrjet e vogla dhe të mesme.

Partner kryesor i Shqipërisë në këtë iniciativë është Italia. Sipas...

Jun 23, 2018    0

Në qytetin e Korçës për herë të organizohet seminari me tematik "Fondet e BE dhe roli i AER në to", si një bashkëpunim mes Këshillit të Qarkut Korçë me Asamblenë Europiane të Rajoneve AER.

...

Jun 16, 2018    0

Për të patur një fundjavë ndryshe, ndërmerrni një udhëtim për në Shëngjergj të Tiranës.

Me një natyrë unike që e gjen vetëm atyre anëve, teksa gjendesh në kërkim të Shëngjergjit, Shënmrisë...

Jun 14, 2018    0

Tërheqja gjithnjë e më shumë e turistëve të vendeve të ndryshme drejt Shqipërisë, sjell një vëmendje të veçantë për domosdoshmërinë e rritjes së kapaciteteve akomoduese.

Duke qenë se jemi...

Jun 11, 2018    0

Pas vlerësimit që bëri Komisioni i Ekspertëve pranë Këshillit të Qarkut Tiranë, Këshilli Bashkiak i Tiranës miratoi vendimin për dhënien e ndihmës financiare për përballimin e dëmeve të shkaktuara...

Jun 11, 2018    0

Tirana bëhet qyteti i parë në Ballkan që sjell sistemin e biçikletave pa stacion “Smart Bike Share”, një mënyrë ekologjike dhe inovative për të lëvizur në qytet.

Çdo qytetar që do të lëvizë...

May 31, 2018    0

Tirana ka tashmë një tjetër skenë, që do të mirëpresë publikun me festivale, koncerte, teatër, konferenca, shfaqje të cirkut e kinema verore në të katër stinët, duke e shndërruar Parkun e Liqenit...

May 26, 2018    0

Peza, një zonë mjaft e bukur dhe me shumë mundësi argëtimi, është njësi administrative e Bashkisë së Tiranës dhe gjendet pak kilometra nga qendra e kryeqytetit.

Pasi largohesh nga Tirana...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme