Qarku Tirane

Lajme

Nov 07, 2018    0

 

Konferenca e Rajoneve Periferike Detare ( CPMR ) ka publikuar Deklaratën Përfundimtare ku tregohet e gjithë puna e ndërmarrë nga anëtarët e organizatës gjatë vitit të kaluar.

Në...

Nov 07, 2018    0

Në Tiranë vazhdon turi i dëgjesave publike i Bashkisë Tiranë për prezantimin e buxhetin të vitit 2019, kësaj radhe u organizua në Njësinë Administrative nr. 7 të kryeqytetit, ku mori pjesë dhe...

Oct 29, 2018    0

Me urdhër të kryetarit të Këshillit të Qarkut Tiranë prej më shumë se një viti është ngritur një grup pune për shqyrtimin e kërkesa të njësive administrative që janë nën administrimin e Qarkut...

Oct 23, 2018    0

Fëmijët e Tiranës do të kenë një nga Kopshtet Zoologjike më të bukura në rajon.

Vitin e ardhshëm do të nisë ndërtimi i Kopshtit të Ri Zoologjik dhe atij Botanik, i cili do ta kthejë këtë...

Oct 23, 2018    0

Lidhja e zonave rurale me Tiranën ka qenë dhe mbetet një prioritet, që synon zhvillimin ekonomiko-social të këtyre zonave.

Gjithashtu, është synuar edhe përmirësimi i lidhjes mes fshatrave...

Oct 08, 2018    0

Kryeqyteti ka mirëpritur me sukses, për të tretin vit radhazi, Maratonën e Tiranës, duke e kthyer në një traditë të bukur organizimin e një prej garave më të vjetra dhe masive në botë.

Nën...

Oct 01, 2018    0

Këshilli i Qarkut Tiranë organizon tryezën “Adriatiku, deti që bashkon veprimin për mbikëqyrjen dhe garantimin e sigurisë detare”

Rritja e sigurisë detare...

Sep 28, 2018    0

Shqipëria është tashmë një vend i sigurt dhe ka pësuar ndryshime rrënjësore në sigurinë publike, sipas Komandantit të Përgjithshëm të Guardia di Finanza, Giorgio Toschi, i cili ka vlerësuar...

Sep 28, 2018    0

Nga Ricardo Hausmann*

Pesë vjet më parë, Shqipëria ndodhej në një situatë vërtet ogurzezë. Me Greqinë dhe Italinë në vorbullën e krizës së Euros, remitancat dhe prurjet e kapitalit ishin në...

Sep 21, 2018    0

Shkronjat e emrit të aktores virtuoze shqiptare Drita Pelinku (Nderi i Kombit) u gdhendën në fasadën e një prej shkollave të kryeqytetit.

Pas vendimit të Këshillit Bashkiak të datës 26...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme