Qarku Tirane

Lajme

Dec 27, 2018    0

Në mbështetje të Ligjit Nr. 139/2015 datë 17.12.2015 "Për vetëqeverisjen vendore", të ligjit nr. 8756 datë 26 3 2001 "Për emergjencat civile" të VKM nr. 329, datë 16 5 2012 " për kriteret dhe...

Dec 13, 2018    0

Forcimi i kapaciteteve të pushtetit lokal dhe përmirësimi i shërbimeve që ato ofrojnë ishin në fokus të takimit të zhvilluar sot ku u prezantua projekti Helvetas “BASHKI TË FORTA”.

Prezent...

Dec 12, 2018    0

EuroRajoni i Adriatiko-Jonian organizoi Ditën e Informacionit "Rinia Adriatiko-Joniane ka të Ardhmen e Saj" në Campobasso (Itali) më 10 dhjetor 2018.

Ky takim erdhi pas konferencës...

Nov 29, 2018    0

Festa e Çlirimit të vendit është përkujtuar nga drejtuesit më të lartë të e shtetit.

Në 74-vjetorin e Çlirimit të Shqipërisë nga pushtuesit nazifashist, presidenti i Republikës, Ilir Meta,...

Nov 27, 2018    0

Tirana përkujtoi 106-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë. Në sheshin simbol të shqiptarëve, sheshi “Skënderbej”, nën tingujt e Bandës frymore të Tiranës dhe 400 nxënësve të cilët...

Nov 25, 2018    0

Mes Këshillit Bashkiak të Tiranës dhe Entitetit të Kombeve të Bashkuara për barazinë gjinore është nënshkruar memorandumi i mirëkuptimit, me qëllim fuqizimin e rrjetit të grave këshilltare.

...
Nov 22, 2018    0

Takimi i Presidentit te Qarkut Tirane z. Aldrin Dalipi me Presidentin e Rajonit Marke z. Luca Beriscioli

 

Konferenca AI-NURECC “Takimi i Task Forcës Adriatiko-...

Nov 21, 2018    0

Workshop-i në Start up-in e Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë ne modelin e “Shkollës Adriatike Start-up”

Në 21 nëntor 2018, u zhvillua në Tiranë Konferenca AI-NURECC: “...

Nov 20, 2018    0

Këshilli i Qarkut Tiranë organizon Forumin për “Politikat e BE dhe mundësitë e bashkëpunimit në territorin e BE, të fokusuara në teknologjinë, inovacionin dhe rininë e hapësirës Adriatiko-...

Nov 20, 2018    0

Në qytetin e Durrësit u zhvillua konferenca “Roli i Politikë-Bërjes Rajonale dhe Lokale mbi Zhvillimin e Inovacionit të Gjelbërt”.

Ky është eventi i 3-të Transnacional i MED për Zhvillimin...

Pages

Subscribe to RSS - Lajme