Qarku Tirane

Save the date - Forumi i organizatave rinore Adriatiko-Joniane

Published at : 25/10/2019 - 18:09

Në kuadër të Nismës AI-NURECC - Aksioni i Rinisë, Euroregion Adriatiko-Jonian - me mbështetjen e Këshillit te Qarkut Tiranë - organizon një aktivitet kushtuar studimit të rolit të Rinisë në kapitalizimin e EUSAIR dhe në nxitjen e zhvillimit të Ballkanit Perëndimor.
Axhenda dhe linku i regjistrimit do të afishohen së shpejti, stay tuned!