Qarku Tirane

Investime në infrastrukturë në Bashkinë Tiranë

Published at : 02/09/2020 - 18:13

Kryetari i Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi ndoqi nga afër ecurinë e punimeve në rrugën ‘Artan Lenja’ në njësinë administrative Nr. 7 Tiranë, së bashku me Ministren e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin znj. Elisa Spiropali dhe deputetin e zonës z. Besnik Bare.

Puna vazhdon me ritëm të shtuar për të kompletuar këtë nyje të rëndësishme të infrastrukturës së kryeqytetit që lidh zonën e ish-nyjes së betonit, Fushën e Aviacionit me Laprakën.

Ky projekt është një vlerë e shtuar për zonën pasi ndikon në mënyrë direkte në përmirësimin e jetesës së banorëve të zonës si dhe në rritjen e vlerës së pronave të tyre.

Kreu i Qarkut falënderoi Bashkinë e Tiranës për shtrirjen e investimeve në të gjitha njësitë administrative!