Qarku Tirane

Fuqizimi i rrjetit të grave këshilltare, nënshkruhet memorandumi me PNUD

Published at : 25/11/2018 - 11:25

Mes Këshillit Bashkiak të Tiranës dhe Entitetit të Kombeve të Bashkuara për barazinë gjinore është nënshkruar memorandumi i mirëkuptimit, me qëllim fuqizimin e rrjetit të grave këshilltare.

Lajmi është bërë i ditur nga kryetari i Qarkut dhe Këshillit Bashkiak në Bashkinë e Tiranës, Aldrin Dalipi.

“Nënshkruam Memorandumin e Mirëkuptimit Ndërmjet Entitetit të Kombeve të Bashkuara për Barazinë Gjinore dhe Fuqizimin e Grave me këshillin bashkiak me drejtorin e @unwomenalbania G. Belsito”, shkruan Dalipi.

Ky i fundit e konsideron memorandumin një hap të rëndësishëm për projekte të përbashkëta për fuqizimin e rrjetit të grave këshilltare.