Qarku Tirane

Lajme

Lajme-Arkiva

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë dhe njëkohësisht Kryetar i Këshillit të Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi sëbashku me...

Zhvillohet webinari on-line me mbështetjen e MED Komunitetit të Turizmit të Qëndrueshëm në kuadrin e Asamblesë së Përgjithshme të XVII AIE.
Përhapja e...

U zhvillua online Asambleja e Përgjitshme e XVII e Eurorajonit Adriatiko-Jonian me pjesëmarrjen e 33 rajoneve anëtare, ku përfshihen gjithashtu rajonet...

Lajme-Arkiva

Dec 14, 2020

Ministria e Brendshme dhe Agjencia për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore, me mbështjetjen e projektit të Ambasadës së Zvicrës "Bashki të Forta",...

Nov 24, 2020

U zhvillua diten e sotme Webinar-i organizuar nga MedCoopAlliance mbi temën "Drejt një Strategjie Rajonale të rinovuar për Mesdheun +25".
Kjo event...

Nov 18, 2020

Me rastin e 76-vjetorit të Çlirimit nga pushtuesit nazifashistë, Nënkryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Vasilika Hysi, Zv.Kryeministri Erion Braçe,...

Lajme-Arkiva

Kryetari i Shoqatës së Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë dhe njëkohësisht Kryetar i Këshillit të Qarkut Tiranë z. Aldrin Dalipi sëbashku me...

Zhvillohet webinari on-line me mbështetjen e MED Komunitetit të Turizmit të Qëndrueshëm në kuadrin e Asamblesë së Përgjithshme të XVII AIE.
Përhapja e...

U zhvillua online Asambleja e Përgjitshme e XVII e Eurorajonit Adriatiko-Jonian me pjesëmarrjen e 33 rajoneve anëtare, ku përfshihen gjithashtu rajonet...

Lajme-Arkiva

Dec 14, 2020

Ministria e Brendshme dhe Agjencia për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore, me mbështjetjen e projektit të Ambasadës së Zvicrës "Bashki të Forta",...

Nov 24, 2020

U zhvillua diten e sotme Webinar-i organizuar nga MedCoopAlliance mbi temën "Drejt një Strategjie Rajonale të rinovuar për Mesdheun +25".
Kjo event...

Nov 18, 2020

Me rastin e 76-vjetorit të Çlirimit nga pushtuesit nazifashistë, Nënkryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Vasilika Hysi, Zv.Kryeministri Erion Braçe,...

Bashkite e Qarkut