TIRANA REGION

LATEST NEWS

News-Archiva

Albania is already a safe country and has undergone radical changes in public security, according to Guardia di Finanza’s General Commander, Giorgio Toschi...

Five years ago, Albania faced a truly ominous situation. With Greece and Italy reeling from the euro crisis, remittances and capital inflows were falling...

On the 10th anniversary of town twining among Tirana and Pekin, Head of Tirana Municipal Council and President of Tirana Region, meet Mrs. Yan Aoshuang,...

News-Archiva

Jul 18, 2018

The focus of economic development in our country is on investments in small and medium enterprises (SME).
Albania’s main partner in this initiative is...

Jun 27, 2018

In Korça city, there was organized a seminar on “EU funds and the role of AER in them” as a cooperation between the Regional Council of Korça and the...

Jun 27, 2018

To have a different weekend, take a trip to Shëngjergj of Tirana!
In a unique landscape you’ll find only on those lands, as you are looking for...

Lajme-Arkiva

Shqipëria është tashmë një vend i sigurt dhe ka pësuar ndryshime rrënjësore në sigurinë publike, sipas Komandantit të Përgjithshëm të Guardia di Finanza,...

Nga Ricardo Hausmann*

Pesë vjet më parë, Shqipëria ndodhej në një situatë vërtet ogurzezë. Me Greqinë dhe Italinë në vorbullën e krizës së Euros,...

Shkronjat e emrit të aktores virtuoze shqiptare Drita Pelinku (Nderi i Kombit) u gdhendën në fasadën e një prej shkollave të kryeqytetit.

Pas...

Lajme-Arkiva

Sep 07, 2018

Në 10-vjetorin e binjakëzimit Tiranë-Pekin, Kryetari i Këshillit Bashkiak dhe Qarkut të Tiranës, z.Aldrin Dalipi takoi znj. Yan Aoshuang, zv. Kryetare e...

Jul 20, 2018

U përurua në Tiranë në ambientet e Kuvendit të Shqipërisë busti i z. Pjetër Arbnori, kreu i Parlamentit të parë pluralist shqiptar në fillim të viteve 1990...

Jul 11, 2018

Fokusi i zhvillimit ekonomik në vendin tonë është përqendruar në investimet në ndërmarrjet e vogla dhe të mesme.

Partner kryesor i Shqipërisë në këtë...

Bashkite e Qarkut