Qarku Tirane

Lajme

Lajme-Arkiva

Më 11 shkurt Tirana mbushi një shekull Kryeqytet i Shqipërisë dhe i shqiptarëve.

Me këtë rast, Bashkia e Tiranës nderoi me medalje mirënjohjeje disa...

Kryetari Qarkut zoti Aldrin Dalipi iu bashkua Kryetarit të Bashkisë Tiranë, zoti Erion Veliaj dhe autoriteteve vendore e qendrore në qytetet e Lushnjes,...

Një delegacion i nivelit të lartë nga Kongresi i Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Evropës po zhvillon një vizitë të nivelit të lartë në...

Lajme-Arkiva

Jan 25, 2020

Delegacioni nga Qarku i Tiranës i kryesuar nga Kryetari Aldrin Dalipi zhvilloi sot një vizitë zyrtare në Qarkun Dubrovnik-Neretva.

Me këtë rast, u...

Jan 25, 2020

Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë, Aldrin Dalipi u takua në zonën e bregdetit të Golemit në Kavajë me disa peshkatarë në këtë zonë ku folën për ecurinë...

Jan 16, 2020

Deri pak muaj më parë sapo futeshe në zonën e Paskuqanit dhe shikoje anën tjetër të lumit vihej re qartë diferenca e dy botëve të ndryshme.

Nëse në...

Lajme-Arkiva

Më 11 shkurt Tirana mbushi një shekull Kryeqytet i Shqipërisë dhe i shqiptarëve.

Me këtë rast, Bashkia e Tiranës nderoi me medalje mirënjohjeje disa...

Kryetari Qarkut zoti Aldrin Dalipi iu bashkua Kryetarit të Bashkisë Tiranë, zoti Erion Veliaj dhe autoriteteve vendore e qendrore në qytetet e Lushnjes,...

Një delegacion i nivelit të lartë nga Kongresi i Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Evropës po zhvillon një vizitë të nivelit të lartë në...

Lajme-Arkiva

Jan 25, 2020

Delegacioni nga Qarku i Tiranës i kryesuar nga Kryetari Aldrin Dalipi zhvilloi sot një vizitë zyrtare në Qarkun Dubrovnik-Neretva.

Me këtë rast, u...

Jan 25, 2020

Kryetari i Këshillit të Qarkut Tiranë, Aldrin Dalipi u takua në zonën e bregdetit të Golemit në Kavajë me disa peshkatarë në këtë zonë ku folën për ecurinë...

Jan 16, 2020

Deri pak muaj më parë sapo futeshe në zonën e Paskuqanit dhe shikoje anën tjetër të lumit vihej re qartë diferenca e dy botëve të ndryshme.

Nëse në...

Bashkite e Qarkut